Op dinsdag 2 april hebben we weer onze maandelijkse lezingenavond.   

Dit keer wordt Aarle-Rixtel weer eens prominent in beeld gebracht onder de titel “Verrassend Aarle “. Ons lid Henk van Beek neemt ons weer mee op ontdekkingstocht door ons karakteristieke dorp. Opnieuw worden uiteenlopende onderwerpen in beeld gebracht, zowel historische als actuele. Zo is o.a. te zien dat in hedendaagse plannen zichtbare wortels uit het verleden worden opgenomen, zoals bijvoorbeeld bij de Malthezer hoeve, Strijp en de Klokkengieterij. Aan de hand van (oude) foto’s, kaarten, filmpjes, archiefstukken etc. passeren er markante mensen, opvallende (historische) plaatjes en plekjes , monumenten, bijzondere gebeurtenissen enz. Uiteraard mogen de bezoekers van deze presentatie ook een steentje bijdragen wanneer men zich daartoe geroepen voelt. Kortom, het moet weer een gezellige Aarlese avond worden.

Aanvang: 20.00 uur in de Couwenbergh.

Niet-leden betalen een kleine bijdrage van € 2,50

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *