In onze vorige nieuwsbrief kon u lezen dat de drie Laarbeekse heemkundekringen op 17 juni weer een gezamenlijke excursie organiseren met als bestemmingen Thorn en Maastricht. In Thorn wordt ‘s morgens koffie met gebak gereserveerd en bestaat er tevens de gelegenheid om het monumentale stadje te bezoeken. Tijdens de middagpauze is er de gelegenheid om (op eigen kosten) een lunch te nuttigen. Na de middagpauze ( 14.00 uur) brengen we een bezoek aan Maastricht, alwaar we met een gids het monumentale centrum gaan bewonderen Als afsluiting vindt er elders weer een gezamenlijk diner plaats. De kosten bedragen 55 euro per persoon. Voor elke heemkundekring zijn er 17 plaatsen ter beschikking. Opgave kan geschieden middels het sturen van een mailtje naar [email protected] (denk aan de 9 !), waarbij tevens de bijdrage wordt overgemaakt op reknr. NL79RABO0101405731. t.n.v. de heemkundekring. Deelname is mogelijk op volgorde van binnenkomst. Vertrek om 8.30 vanaf het kerkplein.